Bilverksted Sarpsborg – Mekonomen bilverksted avd Sarpsborg

Bilverksted Sarpsborg

Velkommen til Mekonomen sitt bilverksted i Sarpsborg

Velkommen til vårt topp moderne bilverksted på i Sarpsborg. Tidligere kjent som Tune Bilservice. Med en lang fartstid i Sarpsborg og en strategisk plassering i samme bygg som Mekonomen butikk og lager, har vi etablert oss som et pålitelig verksted med en historie som strekker seg tilbake i tid.

Dette gir oss ikke bare lokal tilknytning, men også tilgang til viktige deler levert på kort tid. Denne effektive logistikken vil videre komme deg som kunde til gode, med kortere verkstedtid og færre besøk.

Vårt verksted er utstyrt med topp moderne fasiliteter for å gi deg den hjelpen og servicen du forventer av din bil. Våre dyktige mekanikere har omfattende erfaring i bransjen og er dedikerte til å holde seg oppdatert på de nyeste trendene innen bil- og kjøretøyteknikk. Dette oppnås gjennom jevnlig opplæring ved Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet. Vårt mål er å sikre at du føler deg trygg når du velger oss som ditt foretrukne verksted.

Vi er opptatt av bilens funksjoner og spesialiserer oss på service og reparasjoner for de aller fleste biler, med en totalvekt inntil 3500 kg. Dette gjør oss til det ideelle valget for deg som verdsetter pålitelighet og ekspertise innen bilvedlikehold. Utforsk våre tjenester, og opplev en problemfri bilpleieopplevelse på vårt moderne verksted.

Vi er her for å sikre at din bil fortsetter å yte på sitt beste. Velg oss, ditt lokale verksted med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

 

Du kan bestille din neste time på vårt bilverksted i Sarpsborg her

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Sarpsborg

 

 • Eu-Kontroll – PKK
 • Service i hht fabrikantens service program
 • Oljeskift Service
 • Meko 5+ Service
 • Meko 5+ service el-bil
 • 4 hjuls kontroll (For og bakstillingskontroll)
 • AC- Service og reparasjon av AC anlegg
 • Flushing av Automatgirkasser
 • Dekk og felg
 • Dekkhotell
 • Feilsøking
 • Diagnose

 

12 måneder Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen. Du kan også utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler. Dette kan du lese mer om her!

Fordi vi er et Godkjent El-bil verksted har vi gjennomgått kurs på elbil og er derfor sertifisert av Mekonomen som godkjent el-bil verksted. Du kan lese mer om dette her

Avd Sarpsborg

Lilletuneveien 4
1711 Sarpsborg

Tlf verksted: 691 01 200
Epost verksted: tune@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag – Torsdag
07:30 – 16:30

Fredag
07:30 – 16:30

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder