Bilverksted Trondheim – Mekonomen bilverksted avd Sluppen

Mekonomen bilverksted i Trondheim

Velkommen til vårt bilverksted i Trondheim, tidligere kjent som Sluppen Bilservice, som har vært en pålitelig ressurs på Sluppen siden 2012.

Videre tok vi i april 2019 steget inn i nye lokaler i samarbeid med Mekonomen Butikk på Sluppen i Trondheim.

Med vårt moderne bilverksted, strategisk plassert i store og lyse lokaler, utstyrt med topp moderne fasiliteter som er nødvendige for å levere den hjelpen og servicen du forventer. Våre moderne fasiliteter gir oss muligheten til å møte dine behov på en effektiv og grundig måte, og vi er dedikert til å gi deg en førsteklasses opplevelse.

Vårt team består av fem dyktige mekanikere som bringer med seg omfattende erfaring i bransjen. For å sikre at vi alltid er oppdatert på de nyeste trendene innen bil- og teknikkverdenen, deltar våre mekanikere regelmessig på opplæring ved Mekonomen sitt eget Promeister Akademiet. Dette betyr at du kan stole på at vi er i stand til å håndtere selv de mest avanserte teknologiene og utføre service av høy kvalitet på ditt kjøretøy.

Bilservice og reparasjoner

Vi spesialiserer oss på å utføre bilservice og reparasjoner på et bredt spekter av kjøretøy, inkludert bobiler og varebiler, med en totalvekt inntil 3500 kg. Dette gjør oss til din pålitelige partner for alle dine bilbehov.

Som en del av vårt forpliktende engasjement for å levere førsteklasses tjenester, ønsker vi deg hjertelig velkommen til vårt moderne verksted på Sluppen, der kvalitet og erfaring går hånd i hånd. Bestill din time i dag for å sikre deg rask, pålitelig og eksperthjelp til ditt kjøretøy. Vi ser frem til å betjene deg med den høyeste standarden av omsorg og kompetanse.

Bestill time hos Mekonomen sitt bilverksted i Trondheim her

 

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Trondheim

 

Andre fordel med å bruke vårt Mekonomen bilverksted i Trondheim:

12 måneder Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Vi har 3 års garanti på deler og arbeid, som du kan lese mer om her og betingelser

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen, utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Vi har nylig implementert en innovativ løsning for din bekvemmelighet – et automatisk nøkkelinnkast kalt Sharebox. Denne tjenesten gir deg enkel tilgang til å levere og hente bilen din utenfor våre ordinære åpningstider, noe som gir deg fleksibilitet og bekvemmelighet som passer din travle timeplan.

Elbil: Som en ytterligere bevissthet om fremtidens behov og teknologiske fremskritt, er vi stolte av å kunngjøre at vi er et godkjent el-bil verksted. Denne betydningsfulle sertifiseringen kommer etter at vårt team har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og bestått de nødvendige kravene. Sertifiseringen er tildelt av Mekonomen, og det anerkjenner oss som et pålitelig verksted for el-biler.

Vi forstår viktigheten av å holde tritt med utviklingen innen bilteknologi, og vår godkjennelse som el-bil verksted er et klart tegn på vårt engasjement for å levere førsteklasses tjenester til alle våre kunder. Velg oss som din dedikerte el-bilpartner, og dra nytte av vårt ekspertise og toppmoderne fasiliteter for å holde din elbil i optimal stand.

Mekonomen Bilverksted avd Trondheim

Bratsbergveien 11
7037 Trondheim

Tlf verksted: 91 57 86 28
Epost verksted: sluppen@mekonomenbilverksted.no  

Åpningstider

Mandag – Fredag
07:30 - 16:30
Sommertid 08:00 -16:00 (1. juli – 16. august)

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre bilverksted-tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder