Velkommen til Mekonomen Bilverksted i Halden

Bilverksted Halden

Mekonomen sitt bilverksted i Halden

Velkommen til vårt bilverksted i Halden. Det ble etablert av Jens Andersen fra Halden i 1990, og deretter har vi opparbeidet oss betydelig erfaring, spesielt på Citroen, hvor vi også var et godkjent Citroen-verksted i flere år.

Siden den gang har vi utviklet oss til å bli et ledende bilverksted i Knivsøveien på Berg i Halden. Med topp moderne fasiliteter og alt nødvendig utstyr er vi klare til å gi deg den hjelpen og servicen du forventer. Dette er avgjørende for ditt valg av bilverksted.

Våre fem dyktige mekanikere har omfattende erfaring i bransjen, og de oppdateres jevnlig på de nyeste trendene innen bil og teknikk gjennom Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet. Dette er først og fremst fordi vi ønsker at du skal være trygg når du velger oss som ditt foretrukne verksted.

I mellomtiden utfører vi service og reparasjoner på de aller fleste biler med en totalvekt inntil 3500 kg, med unntak av store kjøretøy. Dette er bare starten på hva vi kan tilby, og vi ser frem til å være din pålitelige partner for alle dine bilreparasjonsbehov.

 

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Halden:

 

 • Eu-Kontroll – PKK
 • Service i hht fabrikantens service program
 • Oljeskift Service
 • Meko 5+ Service
 • Meko 5+ Service El-bil
 • 4 hjuls kontroll (For og bakstillingskontroll)
 • AC- Service og reparasjon av AC anlegg
 • Flushing av Automatgirkasser
 • Feilsøking
 • Diagnose
 • Dekk og Dekkhotell

Bestill gjerne time her for å sikre deg rask og pålitelig service

Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen, utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler. Dette kan du lese mer om her!

Mekonomen Bilverksted i Halden

Knivsøveien 16
1788 Berg i Østfold(Halden)

Tlf verksted: 69 19 54 54
Epost verksted: bilogfritid@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag - Fredag
07:30 - 16:30
Sommertid 08.00- 16.00 i perioden fra 24. Juni tom 16. August

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder