Bilverksted Sandefjord – Mekonomen bilverksted avd Sandefjord

Bilverksted Sandefjord

Mekonomen sitt bilverksted i Sandefjord

Velkommen til vårt bilverksted i Sandefjord. Som er plassert på Hegnasletta i Kilen, og utmerker seg som et toppmoderne og velrenommert bilverksted. Med en beliggenhet som understreker tilgjengelighet og kvalitet, ønsker vi å presentere vårt verksted som det ideelle valget for dine bilbehov.

Vårt team består av seks dyktige mekanikere som har opparbeidet seg betydelig erfaring i bransjen.  Videre for å sikre at våre ansatte er oppdatert på de nyeste trender innen bil- og kjøretøyteknikk, gjennomgår alle våre mekanikere og teknikere jevnlig opplæring ved Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet. Vi har også satset på moderne teknologi og dette gjenspeiles i vårt omfattende utvalg av toppmoderne utstyr.

Vi spesialiserer oss på service og reparasjoner for et bredt spekter av biler, med en totalvekt inntil 7500 kg. Dermed er vi i stand til å imøtekomme ulike behov og sikre at vi er det optimale valget for din bilpleie.

Til slutt vil vi få ønske velkommen til Sandefjord Bil!

 

Bestill din neste time her hos oss idag

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Sandefjord

 

Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen, utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler. 

Mekonomen Bilverksted avd Sandefjord Bil

Hegnasletta 13
3217 Sandefjord

Tlf verksted: 94 05 02 90
Epost verksted: sandefjordbil@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag - Onsdag, Fredag
07:30 - 16:00

Torsdag
07:30 - 20:00

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre bilverksted-tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder