Mekonomen Bilverksted sentralt i Vestby

Bilverksted Vestby

Mekonomen sitt bilverksted i Vestby

 

Velkommen til vårt bilverksted i Vestby. Tidligere kjent som Follo Autosenter, har vi vært et veletablert bilverksted i Vestby siden 2004. Før det igjen, var verkstedet en del av Fiat sitt importlager, som var lokalisert i de samme lokalene som vi opererer fra i dag, helt tilbake fra tidlig på 80-tallet.

Siden den gang har vi utviklet oss til å bli et topp moderne verksted, plassert i lyse og trivelige lokaler. Her har vi investert i alt moderne utstyr som er nødvendig for å kunne levere den hjelpen og servicen du forventer av et pålitelig verksted.

Våre syv dyktige mekanikere bringer med seg lang erfaring i bransjen. De oppdateres jevnlig på de nyeste nyhetene innen bil og teknikk gjennom Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet.

Dette engasjementet er viktig for oss, fordi vi ønsker at du skal føle deg trygg når du velger oss som ditt foretrukne bilverksted.

Vi utfører en rekke tjenester, inkludert service og reparasjoner, på de aller fleste biler med en totalvekt inntil 3500 kg.

Til slutt vil vi ønske deg velkommen til vår moderne fasilitet, der kvalitet og erfaring går hånd i hånd.

 

Bestill gjerne time her for å sikre deg rask og pålitelig service

 

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Vestby:

 

 • Eu-Kontroll – PKK
 • Service i hht fabrikantens service program
 • Oljeskift Service
 • Meko 5+ Service
 • Meko 5+ Service el-bil
 • 4 hjuls kontroll (For og bakstillingskontroll)
 • AC- Service og reparasjon av AC anlegg
 • Flushing av Automatgirkasser
 • Dekk og felg
 • Dekkhotell
 • Feilsøking
 • Diagnose

 

Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen, utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler. Dette kan du lese mer om her!

Mekonomen Bilverksted Vestby Støttumveien 9

Støttumveien 9,
1541 Vestby

Tlf verksted: 64 98 22 50
Epost verksted: vestby@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag – Fredag
07:30 - 16:30
Sommerstengt i uke 28 og 29.

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder