Bilservice i Trondheim for alle typer bilmerker

På Mekonomen sitt bilverksted, kan du trygt ta din neste bilservice i Trondheim

Ta din neste bilservice i Trondheim her hos oss. Vi tar vare på bilen din som om den var vår egen. Når du velger å levere bilen din til service hos oss, kan du være sikker på at den er i de beste hender.

Fritt verkstedvalg – På din neste bilservice i Trondheim

Fritt verkstedvalg betyr at enten du benytter et merkeverksted eller et frittstående verksted til din service, så har du full garanti- og reklamasjonsrett på bilen.

Vår service er skreddersydd for ditt spesifikke bilmerke og modell, og utføres i samsvar med de strengeste standardene og retningslinjene. Som et bevis på vår ekspertise og kvalitetsarbeid, vil du alltid motta et service-stempel i din servicebok. Med service hos oss beholder du nybilgarantien – uansett bilmerke og modell.

 

Bestill din neste bilservice i Trondheim her

Regelmessig bilservice opprettholder bilens verdi

Regelmessig bilservice er en viktig del av å opprettholde bilens ytelse og verdi. I tillegg til de vanlige oppgavene som oljeskift og filtre, gjennomgår vi grundig motoren for å identifisere eventuell slitasje som kan føre til større problemer. Dette hjelper deg med å unngå unødvendige kostnader og beskytter verdien på bilen din.

Mekoservice 5+ og Mekoservice 5+E – Økonomiservice for biler eldre enn 5 år

Har du en bil som er eldre enn 5 år og som har mistet nybilgarantien? Service er viktig for alle biler og kan avdekke slitasje og på sikt gjøre at du unngår de store kostbare reparasjonene. Vi kan tilby en tilpasset service for disse bilene som dekker de viktigste punktene og gir en grundig inspeksjon av bilen – uansett type og modell. Dette gjelder selvfølgelig enten du kjører fossilbil eller elbil.

Her kan du lese mer om MekoSevice 5+

Her kan du lese mer om 5+E som gjelder elbil

Mobilitetsgaranti – 12 måneder inkludert når du tar service hos oss

Det beste av alt er at vår mobilitetsgaranti er inkludert i tolv måneder når du velger oss for din bilservice. Dette betyr at uventede situasjoner som motorstopp, startproblemer, drivstoffproblemer, dekkproblemer eller tapt nøkkel vil bli håndtert av RedGo (tidligere Falck), og vi sørger for at du blir tatt vare på. Hvis reparasjonen ikke kan gjøres på stedet, gir vi deg berging til et av våre kjedeverksteder, slik at du raskt kan komme tilbake på veien.

Når du velger Mekonomen Service, velger du trygghet, kvalitet og omsorg for din kjøretøyinvestering. La oss ta vare på bilen din, slik at du kan glede deg over en bekymringsfri kjøreopplevelse.