Close

Vi gjør BilLivet enklere – også for deg med firmabiler

Mekonomen Fleet retter seg mot bedrifter med små og store bilparker, hvor bilen og sjåførene er viktig for at den daglige driften skal fungere effektivt. Som Fleet-kunde trenger du kun å forholde deg til ett telefonnummer, én pris og ett verksted. Vi gjør det enkelt for deg.

Mekonomen Fleet-verksteder utfører service og reparasjoner uansett bilmerke. Vi tilbyr også leiebil, dekktjenester, dekkhotell, glasstjenester, ettermontering av tilbehør, hente og bringetjeneste av bil og mobilitetsgaranti.

Alle verksteder – ett telefonnummer

Mekonomen Direkt er der for dine bilbrukere. De hjelper med å bestille servicetime, henvise til nærmeste verksted, eller opplyse om neste EU-kontroll. Mekonomen Direkt 66 99 54 50 er åpent 24 timer i døgnet. Selvfølgelig kan du også kontakte ønsket Fleet-verksted direkte.

En pris over hele landet

Samme pris for samme arbeid, over hele landet. Hver service er forhåndsbestemt av de ulike bilprodusentene. Stemplet fra vårt verksted i serviceheftet sikrer gyldighet for nybilgaranti.

Alle bilmodeller – ett verksted

Vi utfører service og reparasjoner i henhold til bilfabrikantens anbefalinger, slik at garantien er gyldig. Og vi bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet.

Alle våre Fleet-verksteder selger dekk og utfører dekkreparasjoner. Dekkhotell tilbys kun på utvalget Fleet verksteder i Norge.

Vil du vite mer om hvordan vi kan redusere dine firmabilkostnader, ta gjerne kontakt med oss

Med Mekonomen Fleet trenger du kun et kontaktpunkt: Mekonomen Direkt 66 99 54 50. Hit kan du ringe døgnet rundt for å booke service eller reparasjon hos noen av våre 310 verksteder.