Velkommen til Mekonomen Bilverksted i Fredrikstad

Mekonomen bilverksted sentralt i Fredrikstad

Mekonomen sitt bilverksted i Fredrikstad

Velkommen til vårt topp moderne bilverksted i Fredrikstad, plassert på Råbekken i Stabburveien, som åpnet dørene i april 2019. Vi har det meste av nødvendig utstyr for å sikre at du får den hjelpen og gode servicen du forventer når du velger et bilverksted.

Våre tre dyktige mekanikere, med lang erfaring i bransjen, oppdateres jevnlig på de nyeste trendene innen bil og teknikk gjennom Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet. Dette sikrer videre at du føler deg trygg når du velger oss som ditt foretrukne bilverksted.

Vi spesialiserer oss på bilservice og reparasjoner for de aller fleste biler med totalvekt inntil 3500 kg, inkludert bobil, varebil og lett lastebil. Du kan derfor være trygg på at vi tar vare på alle dine bilbehov.

Ta det første skrittet mot god bilpleie – bestill din time hos oss i dag. Foruten å tilby god service, er din tilfredshet det viktigste for oss.

 

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Fredrikstad

 

 • Eu-Kontroll – PKK
 • Utføre service i hht fabrikantens service program med like gyldig stempel i serviceheftet
 • Oljeskift Service
 • Meko 5+ Service
 • Meko 5+ Service el-bil
 • 4 hjuls kontroll (For og bakstillingskontroll)
 • AC- Service og reparasjon av AC anlegg
 • Dekk og felg
 • Dekkhotell
 • Feilsøking
 • Diagnose

Bestill din neste time her for å sikre deg rask og pålitelig service

 

12 måneders Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen. Du kan også utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler. Dette kan du lese mer om her!

Mekonomen Bilverksted i Fredrikstad

Stabburveien 4
1617 Fredrikstad

Tlf verksted: 91 61 61 64
Epost verksted: rabekken@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag - Fredag
07:15 - 16:00

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder