Bilverksted Kongsberg – Mekonomen bilverksted avd Kongsberg

Bilverksted Kongsberg

Mekonomen sitt bilverksted på Kongsberg

Velkommen til vårt moderne bilverksted på Skollenborg i Kongsberg, tidligere kjent som Lågen Autorep. Med solid erfaring og forankring i Kongsberg og beleilig plassert i det samme bygget som Mekonomen butikk/lager, er vi derfor stolte av å tilby førsteklasses service.

Vi er utstyrt med avansert teknologi for å kunne levere den hjelpen og servicen du forventer. Våre tre dyktige mekanikere, med omfattende bransjeerfaring, har spesialisert seg på VW, Audi og Skoda. Kontinuerlig oppdatering gjennom Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet, sikrer videre at våre mekanikere er i forkant med nyheter innen bilteknologi.

Ditt Optimale Valg for Bilservice og Reparasjoner – Opplev Ekspertisen hos Oss

Enten du trenger service eller reparasjon, tar vi imot de aller fleste biler med en totalvekt på opptil 3500 kg. Velkommen til vår servicearena, hvor vår dedikasjon til kvalitetsservice og kontinuerlig oppdatering i tråd med bilindustriens nyeste trender gjør oss til din ideelle partner for bilvedlikehold.

Vårt erfarne team av teknikere er forpliktet til å levere førsteklasses service som går langt utover standarden. Vi håndterer en bred variasjon av bilmerker og modeller med presisjon og omhu, og vår ekspertise sikrer at din bil blir ivaretatt med den oppmerksomheten den fortjener.

Vi er stolte av å være på forkant med utviklingen i bilindustrien, og vi investerer kontinuerlig i opplæring og teknologi for å sikre at våre tjenester er i tråd med de nyeste standardene. Dette gjør oss i stand til å tilby deg den mest avanserte og pålitelige servicen, uansett hva dine kjøretøysbehov måtte være.

Velg oss som din pålitelige partner for bilvedlikehold, og opplev forskjellen vår ekspertise gjør. Vi streber etter å skille oss ut fra mengden, og vår dedikasjon til kvalitetsservice sikrer at din kjøretøyopplevelse er problemfri og optimal.

La oss ta hånd om din bil som om den var vår egen. Planlegg din neste service eller reparasjon hos oss, og oppdag hvorfor vi er det foretrukne valget for de som verdsetter ekspertise, pålitelighet og kvalitet i bilvedlikehold.

Til slutt ser vi frem til å ønske deg hjertelig velkommen til oss med din bil.  Igjen vil vårt vennlige personale være tilgjengelig for å bistå deg med eventuelle spørsmål eller behov. 

 

Bestill din neste time hos vårt bilverksted på Kongsberg her!

 

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted på Kongsberg:

 

 • Eu-Kontroll – PKK
 • Service i hht fabrikantens service program
 • Oljeskift Service
 • Meko 5+ Service
 • Meko 5+ service el-bil
 • 4 hjuls kontroll (For og bakstillingskontroll)
 • AC- Service og reparasjon av AC anlegg
 • Flushing av Automatgirkasser
 • Dekk og felg
 • Dekkhotell
 • Feilsøking
 • Diagnose

12 måneder Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. Videre tilbyr vi leiebil fra Kr. 350,- pr. dag i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen, utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler. Dette kan du lese mer om her!

Mekonomen Bilverksted avd Kongsberg

Skrubbmoen 18
3619 Skollenborg

Tlf verksted: 32 72 11 80
Epost verksted: kongsberg@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag – Fredag
08:00 - 16:00
Sommerstengt i uke 30 og 31

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder