Bilverksted Drammen – Mekonomen verksted avd Autoco

Bilverksted Drammen

Mekonomen sitt bilverksted i Drammen

For over 20 år siden begynte vi som Ford-forhandler i Drammen. Flere av våre erfarne mekanikere har derfor lang erfaring, spesielt med Ford. Deretter ble vi i 2015 en del av Mekonomen-kjeden, og mens vi fremdeles var lokalisert i Grønland 87 i Drammen, ble vi tilslutt overtatt av Mekonomen.

Neste viktige skritt i vår utvikling var da vi flyttet til nyoppussede lokaler i Nedre Eikervei 26 i Drammen den 1. januar 2020.

I dag driver vi et toppmoderne bilverksted, utstyrt med alt nødvendig utstyr for å sikre at du får den hjelpen og servicen du forventer.

Vår stab består av syv dyktige mekanikere med omfattende erfaring i bransjen. De oppdateres jevnlig på de nyeste nyhetene innen bil og teknikk gjennom Mekonomen sitt eget opplæringssenter, Promeister Akademiet. Dette er en del av vårt engasjement for å sikre at du føler deg trygg når du velger oss som ditt foretrukne bilverksted.

Din trygghet er det viktigste for oss. Vi har også dedikerte teknikere spesialisert på elbiler.

Vi utfører service og reparasjoner på de aller fleste biler med en totalvekt inntil 3500 kg. Med vår bakgrunn som Ford-forhandler og tilhørighet til Mekonomen-kjeden, kan du derfor være trygg på at vi har ekspertisen og ressursene som trengs for å ta vare på din bil på beste måte. Derfor ønsker vi deg velkommen til vårt moderne verksted i Drammen!

Vi utfører blant annet dette på vårt bilverksted i Drammen:

 

Bestill gjerne time her for å sikre deg rask og pålitelig service

12 måneders Mobilitetsgaranti er inkludert i alle våre servicer. I tillegg tilbyr vi leiebil i mellomtiden når bilen din er på verksted hos oss.

Som et anerkjent Mekonomen Fleet verksted, tilbyr vi både leasing og skreddersydde bedriftsavtaler. Selv om du ikke har en bedriftsavtale med Mekonomen, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne det.

Med Mekonomen Bilkonto har du muligheten til å få faktura på reparasjonen, utsette betalingen eller dele opp betalingen for økt fleksibilitet.

Videre har vi nylig implementert et automatisk nøkkelinnkast, kjent som Sharebox, som gir deg muligheten til enkel levering og henting av bil utenfor våre ordinære åpningstider.

Tilslutt er vi stolte av å være et godkjent el-bil verksted. Dette innebærer at vi har gjennomgått spesifikke kurs om elbiler og er sertifisert av Mekonomen som et anerkjent verksted for el-biler.

Mekonomen Bilverksted avd Drammen Autoco

Nedre Eikervei 26
3045 Drammen

Tlf verksted: 32 89 22 10
Epost verksted: drammenautoco@mekonomenbilverksted.no

Åpningstider

Mandag – Fredag
07:30 – 16:30

  Forespørsel for timebestilling

  HVA SKAL VI FIKSE FOR DEG? *

  Du kan velge mellom flere alternativer

  ØNSKET DATO*

  Verksted*

  DIN KONTAKTINFORMASJON

  Våre tjenester

  Våre ansatte

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder

  Lorem Ipsum

  Avdelingsleder